JTX-1000

JTX-1000
RM170.00 (Available ONLINE order!!!!)

V3SR- testimoni pengguna

Jom SHARE:
Pengguna A
Dengan ketinggian 148cm dan berat badan 58.62g dan umur yang mencecah pertengahan 40an…stuktur badan saya tak mampu untuk tampung badan yang berat…saya selalu sakit tapak kaki….paling teruk waktu bangun pagi.
Syukur sekarang sakit kaki dah hilang, berat badan dah kurang 3 kg dalam 2 minggu…dan yang BEST badan lebih anjal dan muka dah runcing sikit..nampak lebih ‘v’ shape…THANXXX kawan2 yang perkenalkan ‘V3SR’…hajat nak turunkan berat badan sikit…tak sangka pulak boleh tambah nilai pada badan,kulit dan wajah….

Pengguna B
V3SR--Turun berat badan 10kg dlm masa tak sampai sebulan...wajah makin cantik berseri.
Selepas menggunakan Bio Ever selama tak sampai sebulan, akhirnya berat badan sy turun sebanyak 10 kg, muka tegang,gebu dan v-shape..pori2 di muka semakin mengecil,jeragat yang mula timbul juga dah segan nak timbul....
Saya cuma perasan setelah saya kurang selera makan, baju longgar dan tumit kaki x sakit lg....
Berat badan saya pada sebelum mendirikan rumah tangga 60kg...selepas mengalami keguguran berkali2, berat badan saya semakin bertambah sehingga 93kg..
2 tahun lepas, dr pakar sakit puan ada bg ubat untuk turunkan berat badan supaya senang mengandung...sebulan turun 0.5kg jer....Saya start guna BE selepas join projek pd 5 Dec, minggu pertama sy guna BE ni, ramai dh mula tegur. ..muka saya semakin tegang, gebu dan dagu saya semakin runcing...V shape....Yg tak penah2 tegur pun tetiba call n tanya apa rahsia sy..hmm cam tak caya pun ada...tp sy cabar diri saya lagi,sampai orang ramai tegur badan saya dah kelihatan lebih kurus...Semasa mengikuti kursus.....ramai yang tegur saya dah semakin langsing...ada yang cakap..awak nampak berseri.....bila saya timbang rupanya berat badan saya 87kg..dah turun 6kg..baru 2minggu guna BE...itupun sapu yang basic dan lebihkan sikit kat perut dan rahim..sebab nak sangat mengandung.....Alhamdulillah,selepas hampir sebulan menggunakan BE, berat badan saya pd 30 Dec...83kg...
So jumlah penurunan berat badan saya adalah 10kg.....tq Allah....
Insya Allah, saya akan capai berat idaman saya...58kg sebelum April 2012...izinkan aku Ya Allah..

Hidup lebih Sihat..Cantik....Bahagia .....hanya dengan sapu2 jer....
BE memang ajaib....best!!!!