JTX-1000

JTX-1000
RM170.00 (Available ONLINE order!!!!)

Product Hai-O Bio-Vilocity Sleep Mate(BVSM)- Testimoni

Pada 02022013 lepas telah berlangsung Hari Bio Vilocity yang diadakan di Jalan Ampang, Kuala Lumpur. Tapi saya tak dapat menghadirkan diri disebabkan beberapa kekangan kerja. Jadi dibawah ini saya postkan beberapa testimoni tentang kisah benar pengguna-pengguna BVSM nie. Terima kasih ALLAH.....terima kasih BVSM...terima kasih Smart Tycoon kerana telah memperkenalkan kepada saya dan juga mereka tentang kebaikan product Hai-O iaitu BVSM. 


LUMPUH AKIBAT KEMALANGAN
Sarjan Tarmizi, berumur 51 berasal dari Kuala Kangsar mengalami kemalangan jalan raya yang teruk dan menyebabkan beliau lumpuh dan tidak bermaya daripada bahagian pinggang ke bawah. Disahkan dan dikategorikan sebagai PESAKIT KURANG UPAYA. Keajaiban berlaku apabila hari kedua memakai BVSM, beliau boleh mampu utk duduk. Pada hari ke 11 beliau mampu untuk duduk dengan sendiri. Pada hari ke 25 beliau berupaya menggunakan tongkat untuk bergerak dengan upaya beliau sendiri. Masyaallah, baru sahaja di kategorikan hilang upaya dan tidak bermaya, kini beliau mampu untuk mengangkat tangan dan berjalan menggunakan tongkat. Semoga Allah membantu memulihkan sepenuhnya kesihatan beliau melalui kesan penggunaan BVSM!!!
Terima kasih ALLAH!Terima kasih BVSM!!
Omar Mohd Faizan MarwahSmart Tycoon Group

INSOMIA DAN SAKIT JIWA
Cikgu Jamilah Mohd Din, Jempol Negeri Sembilan.
Menghadapi masalah Insomia(tidak boleh tidur) semenjak suaminya meninggal pada 2009.Beliau mengalami masalah tekanan jiwa yang dikatakan teruk sehingga rakan-rakan sekerjanya mengatakan yang dia 'gila'. Pernah memandu kereta hingga ke Terengganu tanpa sedar dan polis yang memaklumkan perkara ini kepada keluarga beliau. Beliau mempunayi 4 orang anak dan yang menjaga anak2nya adalah adik-beradiknya disebabkan masalah tekanan yang beliau hadapi.Bayangkan hidup tanpa kawan dan rakan yang berani rapat dengan kita...disebabkan mereka kata beliau 'gila. Pernah juga cikgu Jamilah rasa ingin membunuh diri akibat tekanan yang dihadapinya.~ Alhamdulillah...Allah Maha Pengasih lagi Penyayang telah membantu beliau bertemu dengan rakannya yang memperkenalkan BVSM ini...
Alhamdulillah SETELAH 3 HARI JE menggunakan BVSM...muka beliau yang hitam dan kusam telah bertambah pulih..perasaan yang dulunyer macam meracau telah kembali normal dan pulih sepenuhnya tanpa makan ubat penenang lagi..beliau kembali mengajar seperti sediakala...Alhamdulillah...TQ Allah. Sangat MUDAH tak perlu makan, minum hanya tidur je atas BVSM ni. 
Omar Mohd Faizan MarwahSmart Tycoon Group

STROK KESAN PENGECUTAN OTAK
Pn Halijah, 70an, Labis, Johor. Doktor mengesahkan 'Stroke Major' (Saraf semua TAK BERFUNGSI termasuk otak) dan telah mengambil air tulang belakang, menjalani fisioterapi tetapi doktor sahkan tiada harapan untuk sembuh. Makan dan minum hanya menggunakan tiub. Diperkenalkan dengan BVSM pd bulan November 2012 dan digunakan selimut membalut seluruh tubuhnya. Alhamdulillah malam itu makcik Halijah tidur dgn lenanya besoknya sebelum Pn. Juliana (anak yg menjaganya) pergi kerja spt biasa beliau akan bersalam dgn ibunya. Pagi tu Pn Juliana terkejut kerana ibunya menegur & bercakap dgnnya.Selepas 3 hari menggunakan BVSM sebagai selimut, tangan makcik Halijah boleh bergerak dan selepas 3 bulan dah boleh minum air dgn straw. Syukur kepada Allah menemukan satu Rawatan Alternatif semudah Bio Velocity Sleep Mate SEMUDAH PELUK JE, BARING JE, TIDUR JE...SANGAT MUDAH DAN FLEKSIBLE UTK SEMUA KEGUNAAN.
Omar Mohd Faizan MarwahSmart Tycoon Group

MIGRAINE SERIUS SAMPAI HANTUK KEPALA
Pn Rima, 26, pekerjaan polis, Taiping Perak. Menghidap MIGRAINE SERIUS lebih 12 tahun akibat tidur yang tidak cukup kerana tuntutan tugas. Sekiranya Migraine datang, untuk melegakannya adalah dengan menghantukkan kepalanya ke dinding, barulah dapat mengurangkan kesakitan yang dihadapinya. Ya Allah , bayangkan kesakitan yg di hadapinya.
Hari pertama menggunakan BVSM pada 13 Disember 2012, tindakbalas pantas berlaku di mana matanya gatal, berair dan bengkak. Doktor mengatakan itu adalah kesan alergik. Hari kedua menggunakan BVSM, satu mukanya bengkak dan dinasihatkan minum banyak air mineral. Hari ketiga mukanya kembali normal dan berseri-seri. Paling menyeronokkannya penyakit migraine yang telah ditanggung selama 12 tahun HILANG dan pergi begitu sahaja. TERKINI, wajahnya kembali NORMAL dan BERSERI-SERI setelah 2 bulan menggunakan BVSM dan sakit kepalanya HILANG TERUS dan PULIH sepenuhnya, syukur Alhamdulillah. Terima kasih Allah!Terima Kasih BVSM!Sangat menakjubkan tindakbalas semudah TIDUR JE .
Omar Mohd Faizan MarwahSmart Tycoon Group